opc_loader

Wensenlijst


Voorafgaand aan de kookworkshop
De voorpret begint al bij het intakegesprek waarin u samen met uw kookbegleider het gekozen thema bespreekt. Uw wensen bepalen de suggesties voor de gerechten die de kookbegeleider u vervolgens per mail toestuurt. U maakt zelf uw keuze uit deze suggesties. Wij houden ook rekening met allergieën en diëten. De kookbegeleider staat op de afgesproken datum en tijd bij u op de stoep voor de workshop. Na een korte introductie van het thema en ingrediënten gaan jullie vervolgens in teams aan de slag met de recepten. In 2½ uur tijd bereiden jullie verschillende gerechten, waarbij de kookbegeleider iedereen ondersteunt en adviseert om tot een mooi en smakelijk resultaat te komen. Na de workshop kunnen jullie aan tafel gaan en genieten van een tafel vol lekkernijen, de kookbegeleider neemt afscheid.
Waar geven wij de workshops?
'Tafel vol lekkers' heeft geen eigen locaties en is onderdeel van Kookparty die sinds 2012 kookworkshops verzorgt op ieder gewenste locatie in heel Nederland. Onze kookbegeleiders komen naar u toe. De workshops worden op locatie, zoals bij u op het bedrijf, bij u thuis of gezellig op uw vakantieadres gegeven.

Benodigdheden
Wat u nodig heeft is een keuken met standaard apparatuur. Denkt u hierbij aan een oven van minimaal 30x20 cm, een fornuis, een werkblad, bestek en borden en een bijzettafel. Overige kookgerei neemt de kookbegeleider mee. Drank en eventuele aankleding, zoals versieringen, regelt u zelf.


Tarieven
Het tarief van een workshop is gebaseerd op het aantal deelnemers en het gekozen thema. Op de webpagina van de door u gewenste workshop kunt u vrijblijvend meer informatie aanvragen. Het tarief is inclusief een begeleiding van 2½ uur op locatie, de ingrediënten, reisvergoeding, exclusief eventuele parkeerkosten en drank. 
 

Reserveren
Na een positieve reactie op de prijsopgave berichten wij u over de beschikbaarheid van de gewenste datum. Indien de door u gewenste datum al is volgeboekt geven wij u alternatieve datums voor uw workshop. Met uw akkoord reserveren wij vervolgens een datum. Van de reservering ontvangt u een bevestiging.